Handreiking invoering BGT

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1715 dagen geleden

  imageWelke kansen biedt de BGT en hoe past het beheren en gebruiken het best bij uw organisatie? Hoe kunt u aan de slag met de veranderingen zodat uw organisatie de BGT efficiënt beheert en effectief gebruikt? 

  Invoering van de BGT raakt alle aspecten van dienstverlening en bedrijfsvoering van de bronhouder. Dat is meer dan alleen ‘van punten en lijnen een objectenkaart maken’. Het is aan te bevelen eerst te bekijken welke kansen de BGT biedt en hoe het beheren en gebruiken van de BGT het best passen bij uw organisatie. De 'Handreiking invoering BGT' helpt u hierbij. 

  Op 23 april kunt u op Overheid & ICT de workshop 'Handen uit de mouwen voor een slimme invoering van de BGT' volgen door Arjan Kloosterboer. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op het proces en de overgang naar de BGT aan hand van de 'Handreiking invoering BGT' (gratis aanmelden Overheid & ICT). 

  De 'Handreiking invoering BGT' is eind juni te bestellen en downloaden. Een sneak preview van de handreiking kunt u ophalen bij de BGT Rotonde op het overheidsplein of hier downloaden.