• Blogs
 • BGTweb
 • Inschrijving geopend voor congres 'BGT op de rails'

Inschrijving geopend voor congres 'BGT op de rails'

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1506 dagen geleden

  Op 30 januari 2014 organiseert het ministerie van Infrastructuur en Milieu het congres 'BGT op de rails' in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Een dag om bronhouders en gebruikers te ondersteunen bij de invoering en het gebruik van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT).

  Tijdens het congres komen in een reeks van workshops, presentaties en demo's alle facetten van de BGT aan bod, zoveel mogelijk aan de hand van praktijkvoorbeelden en concrete resultaten. Zo horen en ervaren deelnemers onder andere meer over de werking van de keten, de ontsluiting via PDOK, de toepassing van de BGT binnen gemeenten en het belang van de BGT voor bijvoorbeeld de OOV-sector.

  Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan experts en het delen van ervaringen met collega's. Op deinformatiemarkt laten bedrijven zien welke BGT-producten en -dienstverlening er al beschikbaar zijn. Bedrijven die interesse hebben kunnen zich hier nu voor inschrijven.

  Geïnteresseerden kunnen zich nu kosteloos aanmelden voor deze dag op www.BGTcongres.nl. Op deze website is ook de meest actuele informatie beschikbaar over het programma in wording, sprekers en locatie.

  ______________

  Het programmabureau BGT van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is verantwoordelijk voor de organisatie van het congres 'BGT op de rails'. Bij vragen over het congres kunt u contact opnemen met postbus.BGT@minienm.nl of Coby Arts, coby.arts@minienm.nl.

  Algemene informatie, documenten en de laatste stand van zaken over de (wet) BGT vindt u op www.BGTweb.nl.