Blog: De BGT over tien jaar

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1470 dagen geleden
  Blog: De BGT over tien jaar

  Op dit moment staan we aan de startlijn van de echte transitie naar de BGT. De afgelopen jaren is vooral gekeken naar wat er de komende jaren moet worden gerealiseerd en hoe we dat met zijn allen gaan doen. We hebben echter nog een lange weg te gaan en die moet de komende twee jaar zijn beslag vinden. Inmiddels zijn de condities voor een goede start aanwezig en ik heb er alle vertrouwen in dat we die BGT voor elkaar gaan krijgen.

  Het is echter ook een mooi moment om eens vooruit te kijken. Stel dat de transitie achter de rug is en de BGT er gewoon is. Wat betekent dat dan? Wat voor vormen van gebruik die we nu nog niet hebben bedacht komen dan tot stand? Wat voor eisen stelt dat aan de gebruikersthema’s die aansluiten op de BGT? En wat voor eisen stelt dit aan de doorontwikkeling van de BGT? Hoe zorgen we dat de BGT bij de tijd blijft? Hoe zorgen we dat BGT ook echt gaat renderen?

  In het BGT-congres staan zowel de vragen rond hoe we de BGT gaan maken centraal als de vragen hoe we ermee omgaan als hij er is. Het is gelukt een programma voor te bereiden dat zowel op het maken als het gebruiken van de BGT in al zijn facetten ingaat. Ik wil iedereen daarom van harte uitnodigen naar dit BGT-congres te komen. Het wordt een inspirerende dag.

   

  Ruud van Rossem
  Algemeen Programmamanager BGT

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers