• Blogs
 • BGTweb
 • Brochure bestuurdersbijeenkomsten Geo-informatie en BGT

Brochure bestuurdersbijeenkomsten Geo-informatie en BGT

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1346 dagen geleden

  Van november 2013 tot en met maart 2014 organiseerden het ministerie van Infrastructuur en Milieu, SVB-BGT, LSV GBKN, Geonovum, Kadaster, VNG, DataLand, KING, IPO en UvW een zevental regionale bestuurdersbijeenkomsten. Bestuurders van gemeenten, provincies en waterschappen discussieerden samen met landelijke bronhouders (ProRail, Rijkswaterstaat, het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Defensie) over nut en noodzaak van geo-informatie en de BGT.

  De verslagen en foto’s die tijdens de bijeenkomsten zijn gemaakt, zijn gebundeld in een boekje. Het boekje geeft inzicht in de vraagstukken over geo-informatie en de BGT die in uw regio spelen. Daarnaast bevat het boekje 10 praktische voorbeelden van het gebruik van geo-informatie ter inspiratie en de ledenbrief van de VNG over geo-informatie en de BGT van 16 oktober 2013. De brochure kunt u hier downloaden.

  Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen, opmerkingen of wilt u graag één of meerdere gedrukte exemplaren ontvangen? Stuur dan een bericht naar Postbus.BGT@minienm.nl.