De BGT van Valkenswaard nu ook in PDOK!

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1324 dagen geleden

  De gemeente Valkenswaard is er samen met Grontmij in geslaagd om de gehele BGT-keten te doorlopen. Het totale gemeentelijke gebied staat nu in de Landelijke Voorziening (LV). Dit betekent dat BGT-gegevens door de gemeente Valkenswaard geleverd zijn aan het SVB-BGT en vervolgens doorgeleverd aan de LV-BGT bij het Kadaster. Vanuit de LV-BGT is de data te raadplegen in PDOK. image

  In de vorige nieuwsbrief konden we melding maken van de opening van de keten en de eerste levering door de gemeente Dronten (kern Swifterband). 

  Van Valkenswaard is nu nagenoeg het volledige grondgebied van de gemeente als BGT in PDOK te raadplegen. Dit is voor alle betrokkenen (Valkenswaard, SVB-BGT, Grontmij, Kadaster en PDOK) een mooie mijlpaal.

  Gemeente Valkenswaard heeft de assemblage mede namens andere bronhouders binnen de gemeentegrens uitgevoerd (ministerie van Economische Zaken en waterschap De Dommel).

  Nieuwsgierig naar het resultaat?
  De BGT van Valkenswaard is te raadplegen via http://pdokviewer.pdok.nl/. Open de lagen en kies voor Basisregistratie Grootschalige Topografie. Zodra er voldoende wordt ingezoomd op Valkenswaard (ten zuiden van Eindhoven), wordt de BGT-laag zichtbaar. 
  Of klik hier om een uitsnede van Valkenswaard direct te bekijken.