de BGT contactdagen

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1167 dagen geleden

   

  Dit najaar worden in alle regio’s BGT contactdagen georganiseerd. Deze BGT contactdagen zijn een vervolg op de GBKN-deelnemersdagen. De GBKN heeft de organisatie hiervan overgedragen aan het SVB-BGT die deze dagen vanaf 2014 zal organiseren.

  Hoewel het SVB-BGT een landelijke organisatie is, zullen de dagen een regionaal karakter houden. Daartoe heeft het SVB-BGT aansluiting gezocht bij het Gemeentelijk Geoberaad (GGB). De regiobijeenkomsten van het GGB en de BGT contactmiddag zullen op dezelfde dag plaatsvinden.

  De data van de bijeenkomsten zijn al bekend:

  Regio Zuid (Noord-Brabant, Limburg, Zeeland): 30 oktober

  Regio West (Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland): 6 november

  Regio Oost (Flevoland, Gelderland, Overijssel) : 11 november

  Regio Noord (Drenthe, Friesland, Groningen): 18 november

  Tijdens deze middagen verwelkomt SVB-BGT graag alle regionale BGT bronhouders voor een gezamenlijke BGT-bronhoudermiddag. Het SVB-BGT zal in september het programma voor deze middag bekend maken, maar houd deze datum vast vrij!

  Hebt u alvast (een) onderwerp(en) voor de agenda, laat dit dan vooral aan uw transitieregisseur weten. Samen met u wil SVB-BGT er wederom een interessante, leerzame, maar vooral ook leuke dag van maken.

  Geobusiness
  Bij iedere bijeenkomst wordt een bedrijvenmarkt georganiseerd. Wilt u als Geobusiness hierbij zijn, dan nodigt SVB-BGT u van harte uit om tegen een kleine vergoeding bij de BGT contactdagen aanwezig te zijn gedurende het programma, maar ook op de bedrijvenmarkt die we in elke regio inrichten. Kijk hier voor meer informatie.