• Blogs
 • BGTweb
 • De BGT staat op de GeoBuzz! Mis het niet en kom 25 & 26 november naar Den Bosch.

De BGT staat op de GeoBuzz! Mis het niet en kom 25 & 26 november naar Den Bosch.

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 1142 dagen geleden

  GeoBuzz banner

  Op 25 en 26 november vindt de GeoBuzz plaats. Dit is een congres met een beurs over geo-informatie. Dit jaar voor het eerst, maar met de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.

  Wat? GeoBuzz
  Waar? Congrescentrum 1931, Den Bosch
  Wanneer? BGT programma op dinsdag 25 november vanaf 13:00 uur en op woensdag 26 november vanaf 11:30 uur.


  BGT-programma in de middag
  Op beide middagen verzorgen het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het SVB-BGT, Geonovum en het Kadaster gezamenlijk een BGT-programma waarbij er interessante presentaties, workshops en speeddate sessies zullen plaats vinden. 

  Er wordt verdieping gegeven op onderwerpen als de controleservice, gebruikspotentie van de BGT, consequenties van het IMBOR voor softwareleveranciers, de vier etappes van de transitie voor bronhouders en het gebruik van de BGT via PDOK. Jan Bruijn vertelt namens SVB-BGT over 'de BGT in beweging' in een GeoTalk. Daarnaast vertellen koplopers over de lessen die zij tot nu toe hebben geleerd en worden mythes over de BGT de wereld uit geholpen. Ook is er veel tijd en ruimte om vragen te stellen aan experts en ervaringen te delen. 
  Download hier een volledige beschrijving van het BGT-programma: BGT programma GeoBuzzBGT programma GeoBuzz of bekijk het programma op de website van de GeoBuzz. Om je in te schrijven, klik je hier.

  Plenaire sessies in de ochtend
  De Geobuzz richt zich op de waarde van geo-informatie voor maatschappelijke vraagstukken. De ondersteunende en veranderende rol van geo-informatie wordt gepresenteerd, bediscussieerd en besproken via een zeer gevarieerde programma opzet. Workshops, presentaties, programma’s en GeoTalks gaan over de rol van geo-informatie in zorg, water, energie, ruimte, veiligheid, klimaat en informatievoorzieining. In de ochtenden vindt er een plenaire programma plaats, waarbij sprekers zoals André Kuipers en André Rouvoet hun verhaal zullen doen.