BGT Congres 11 juni: Inschrijving geopend

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 978 dagen geleden

  BGT Congres logo Tour de BGT

  11 juni | Congrescentrum 1931 | 's Hertogenbosch 

  Op 11 juni 2015 wordt congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch omgedoopt tot ‘Tour de BGT’. Bronhouders, gebruikers, leveranciers en partners van de BGT touren een dag met ons mee langs wegen, water, groen en spoor op de digitale basiskaart.

  Schrijf je nu alvast in

  We fietsen de vier etappes van de transitie naar de BGT (voorbereiden, afstemmen en opbouwen, controleren en leveren, en beheren) en bereiden ons gezamenlijk voor op de eindsprint. Natuurlijk kijken we ook alvast vooruit naar de finish. Daar wacht ons de beloning in het gebruik van de BGT. Een gedetailleerde en landsdekkende basiskaart biedt immers vele mogelijkheden voor efficiënter inwinnen en gebruik van informatie.

  Zo biedt de BGT kansen voor efficiënter beheer van wegen, water en groen, maar ook voor ruimtelijke ordening en vastgoed, of voor aanleg en onderhoud van dijken, kabels en leidingen. Verkeers- en veiligheidsdiensten kunnen BGT-gegevens gebruiken om de veiligheid in verkeer en op straat te vergroten. Tot slot zullen ook vele bedrijven dankbaar gebruikmaken van de BGT. Tijdens de ‘Tour’ blikken we vooruit naar de mogelijkheden en voordelen, die de BGT zal brengen zodra ze landsdekkend beschikbaar is.

  Meer informatie over congres en programma?

  Op de BGT congreswebsite, BGTweb, in de nieuwsbrief BGT Info en via twitter @BGTweb en #BGTcongres wordt regelmatig nieuwe informatie over het congres en het programma verspreid.

  Het BGT Congres is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, SVB-BGT, Geonovum, Kadaster, KING, Dataland en GeoBusiness Nederland.