• Blogs
 • BGTweb
 • Eerste sprekers voor BGT Congres 11 juni bekend

Eerste sprekers voor BGT Congres 11 juni bekend

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 937 dagen geleden

  Op donderdag 11 juni 2015 wordt congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch omgedoopt tot ‘Tour de BGT’ voor hét BGT congres van het jaar. De aanmeldingen stromen al binnen en de eerste 100 inschrijvingen zijn een feit. Ook is er inmiddels meer bekend over het programma:

  Ontvangst en plenaire opening
  Na ontvangst op het ‘Soigneursplein’ (voorheen informatiemarkt), dat het kloppend hart vormt van het BGT Congres, neemt dagvoorzitter en hoofd Beleid Geo-informatie Noud Hooyman (ministerie van IenM) je mee langs de etappes van de BGT. Samen met o.a. programmamanager Ruud van Rossem (IenM), burgemeester Jetty Eugster (Schijndel), en directeuren Rob van de Velde (Geonovum), Peter Hoogwerf (Kadaster), Jan Bruijn (SVB-BGT), Camille van der Harten (GeoBusiness) en Pieter van Teeffelen (DataLand) blikken we terug op hoe de BGT tot nu toe tot stand is gekomen. Samen kijken we vervolgens vooruit naar de eindsprint, richting het gebruik van de BGT.

  jeroen-wielaert.jpg

  Tours, sprints en tijdritten
  Na de plenaire opening wordt het een bedrijvigheid op en rondom het Soigneursplein. In twee rondes ‘tours, tijdritten en sprints’ zullen sprekers, deelnemers en leveranciers elkaar boeien en verbazen met de nieuwste ontwikkelingen op BGT gebied. Daarnaast start in het Geo Café een serie pitches van leveranciers over inspirerende nieuwe (geo-)ontwikkelingen. Uiteraard wordt er ook ‘gefoerageerd’, oftewel er staat een stevige lunch voor je klaar.

  Afsluiting met keynote spreker Jeroen Wielaert
  Aan het einde van de middag word je getrakteerd op een bijzondere bijdrage van sportjournalist en wieler-adept Jeroen Wielaert, over de historie en de schoonheid van de Tour de France. Tot slot ben je uitgenodigd voor een hapje en een drankje op het Soigneursplein.

  Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor het congres