Proefleveringen voortaan via BRAVO

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 964 dagen geleden

  Bij het opbouwen van de BGT is het verstandig om af en toe een proeflevering doen aan het SVB-BGT. Zo kunt u controleren of u op de goede weg bent met het omzetten van uw bestanden.

  BRAVO nu ook voor proefleveringen

  Tot voor kort liepen proefleveringen via de transitiedesk van het SVB-BGT. Dat gaat veranderen: vanaf 1 april  biedt u uw proeflevering aan via het BRAVO-portaal. Dat is het portaal dat u straks ook gebruikt voor het doen van de ‘echte’ levering. Het webadres is: https://portaal.stichtingsvbbgt.nl. Om in te loggen op het portaal hebt u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

  transitiedesk logo.png

  Toegang tot BRAVO

  Hebt u nog geen toegang tot het BRAVO-portaal? Vraag dan een gebruikersnaam en wachtwoord aan bij het SVB-BGT. Dat doet u door een e-mail te sturen aan transitiedesk@svb-bgt.nl. U krijgt dan alle informatie die u nodig hebt.

  Voordelen van een proeflevering

  Als u een proefbestand opstuurt via BRAVO, dan voert het SVB-BGT daar een controle op uit. Als resultaat van deze controle ontvangt u een opbouwadvies. Daarin staan aandachts- en verbeterpunten voor uw bestanden, zodat u weet waar nog aanpassingen nodig zijn.

  Meer weten?

  Meer informatie over het doen van een proeflevering krijgt u bij de transitiedesk van SVB-BGT: transitiedesk@svb-bgt.nl