• Blogs
 • BGTweb
 • 'Tour de BGT', hét BGT congres van 2015: een terugblik

'Tour de BGT', hét BGT congres van 2015: een terugblik

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 908 dagen geleden

  Op 11 juni jl. werd Congrescentrum 1931 te Den Bosch omgedoopt tot Tour de BGT, voor hét BGT congres van 2015. Zo'n 600 deelnemers fietsten mee langs de vier etappes van de BGT: Maken en bijhouden, Gebruiken, Doorontwikkelen, en Nut en noodzaak. Samen deden zij mee aan zo'n 45 sessies over uiteenlopende thema's. Natuurlijk werd er ook volop bijgepraat onder het genot van een Frans stokbroodje en een kaasplateau. 

  “Eigenlijk staan we nog maar aan de start”

  Als er vorige week tijdens het BGT congres één ding duidelijk werd, dan is het wel dat de BGT lééft. Zo’n 600 deelnemers lieten zien dat de BGT een hot item is. Enerzijds zagen we dat bronhouders zich opmaken voor de eindsprint, om de BGT nog voor 2016 op te leveren en vanaf dan samen te gaan beheren. Anderzijds zagen we dat de ontwikkeling van de BGT in 2016 geenszins stopt en dat het gebruik van de BGT pas écht het nut gaat laten zien. “Eigenlijk staan we nog maar aan de start”…

  Wilt u net als wij nog even nagenieten van deze bijzondere dag?

  Lees dan het verslag dat werd geschreven door Frits de Jong, bekijk de wrap-up in filmbeelden, bekijk nog eens de cartoons die tijdens het congres werden gemaakt door tekenaar Willem van Albeslo, download de presentaties, geniet nog even na met de uitgebreide fotogalerij, of lees nog eens de Tweets over het congres. 

  Evalueert u mee?

  Was u aanwezig en heeft u nog niet deelgenomen aan de online evaluatie, doet u dat dan hier. We stellen uw feedback erg op prijs. 

  Wij danken u zeer voor uw komst op het BGT congres, en verheugen ons op een schitterende BGT-finale!