• Blogs
 • BGTweb
 • Enquête over terugmelden BGT: laat uw mening horen!

Enquête over terugmelden BGT: laat uw mening horen!

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 830 dagen geleden

  Het is voor gebruikers van de BGT belangrijk dat de kwaliteit van de BGT altijd op orde is. Terugmeldingen zijn noodzakelijk, omdat deze meldingen aangeven waar de kaart niet (meer) klopt. Hierdoor is een bronhouder snel op de hoogte en kan hij de kaart aanpassen. Voor de BGT streven we daarom naar een laagdrempelige manier van terugmelden die geschikt is voor een breed publiek. De afgelopen maand hebben we in de pilot BGT terugmelden een laagdrempelige BGT-terugmeldapplicatie getest.

  Geef uw mening over de toekomstige BGT terugmeldapplicatie

  De pilot BGT terugmelden is afgelopen. Nu is het tijd om alle ervaringen en meningen over het toekomstige BGT terugmeldsysteem te inventariseren. Wij stellen ook úw mening over de toekomstige terugmeldapplicatie zeer op prijs. Hoe meer meningen, hoe beter we alle verschillende eisen en wensen mee kunnen nemen in het BGT terugmeldsysteem. Daarom hebben het Kadaster en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu een enquête opgezet.  

  > Ga naar de enquête om uw mening te geven over de toekomstige BGT terugmeldapplicatie

  Het invullen van de enquête kost ongeveer 5 -10 minuten van uw tijd. U kunt de enquête invullen tot en met 23 augustus. Bij voorbaat dank voor uw deelname!

  Kan ik de enquete ook invullen als ik niet mee heb gedaan met de pilot?

  Jazeker. Omdat de enquête ook veel algemene vragen over terugmelden bevat, kunt u de enquête ook prima invullen als u niet meegedaan heeft aan de pilot.  We ontvangen graag zoveel mogelijk verschillende meningen, zodat we alle verschillende eisen en wensen mee kunnen nemen in het BGT terugmeldsysteem. Laat uw mening dus horen!

  Meer informatie of uw suggesties delen?
   
  Wilt u meer informatie over deze enquête of wilt u een suggestie delen? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar jaapwillem.sjoukema@minienm.nl.