• Blogs
 • BGTweb
 • Nieuwe publicatie over BGT beheer en bijhouding: 'De BGT beheer je samen'

Nieuwe publicatie over BGT beheer en bijhouding: 'De BGT beheer je samen'

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 781 dagen geleden

  Op 1 januari 2016 eindigt de transitiefase en dat betekent dat het tijd is om vooruit te kijken. Want als de transitie klaar is dan begint het reguliere werk: het beheer en de bijhouding van de BGT. Hoe pakt ú dat straks aan?

  printscreen brochure beheer en bijhouding.PNG

  Op 25 juni kwamen vertegenwoordigers van alle bronhouders bij elkaar om hierover van gedachten te wisselen. De bijeenkomst leidde tot één conclusie: samenwerking met collega-bronhouders is en blijft de sleutel tot succes!

  De belangen van bronhouders bij de BGT zijn heel wisselend en dit leidt tot verschillende wensen en eisen op het gebied van nauwkeurigheid en bijhoudingsfrequentie van de BGT. Het is daarom belangrijk dat u als bronhouders afspraken maakt met elkaar over hoe u straks omgaat met mutaties.

  Brochure: 'De BGT beheer je samen'

  Om hierbij te helpen zijn de ideeën en inzichten die op 25 juni zijn opgedaan vanaf nu terug te lezen in de brochure 'De BGT beheer je samen' De brochure geeft een kijkje in de visie van de verschillende typen bronhouders op het beheren en bijhouden van de BGT en biedt handvatten om het beheerproces in uw organisatie in te richten.

  We hopen dat deze uitgave u inspireert om nu alvast samen met uw collega-bronhouders na te denken over hoe we de BGT straks samen actueel gaan houden.

  > Bekijk en download de brochure