• Blogs
 • BGTweb
 • Nieuwe BGT-gebieden in de Landelijke Voorziening

Nieuwe BGT-gebieden in de Landelijke Voorziening

  BGTweb
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door BGTweb 754 dagen geleden

  In september leverden vele bronhouders hun gehele of gedeeltelijke BGT aan de Landelijke Voorziening. Zo wordt de Landelijke Voorziening en de PDOK viewer steeds verder gevuld met stukjes BGT.

  PDOK BGT vulling september

  Zeewolde, Echt-Susteren en Goirle volledig in de LV - In september kwamen gemeenten Zeewolde, Echt-Susteren en Goirle volledig met hun BGT in de LV. Zij zijn nu dan ook volledig zichtbaar in PDOK. Gefeliciteerd met deze prestatie van formaat! 

  Schouwen-Duiveland als eerste gefacliteerde bronhouder volledig in de LV - Gemeente Schouwen-Duiveland is daarnaast als eerste gemeente vanuit de Facility van het SVB-BGT in de Landelijke Voorziening opgenomen, een primeur!  

  > Lees meer over Schouwen-Duiveland als eerste gefaciliteerde bronhouder in de LV

  Nieuwe deelgebieden in de LV - Tot slot voegden meerdere bronhouders één of meerdere deelgebieden toe aan de LV, waaronder de gemeenten Den Haag, Meppel, Harderwijk en Lelystad, maar ook provincies Gelderland, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

  Gefeliciteerd!

  Het SVB-BGT en het programmabureau BGT van het ministerie van IenM feliciteren alle bovenstaande bronhouders met hun geweldige prestaties. Alle bronhouders die volledig in de LV zitten, zullen vanzelfsprekend ook binnenkort de inmiddels beroemde BGT taart ontvangen!

  Tip: Kijk in de PDOK viewer via de laag 'BGT vulling' welke nieuwe gebieden er allemaal precies bijgekomen zijn.